Intranet

Welkom in de digitale geboortezorghub van Qocon! Hier, in ons exclusieve intranet, betreden jij en je collega's een wereld van kennis, samenwerking en efficiëntie. Wij introduceren je graag ons platform dat bestanden, zorgprotocollen, rapportages, nieuws en veelgestelde vragen met elkaar verbindt en samenbrengt.

Alle partners hebben <span>toegang tot het Qocon intranet</span>

Alle partners hebben toegang tot het Qocon intranet

Als een betrokken lid van Qocon, begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. Daarom hebben we dit intranet ontworpen als een meeslepende digitale ervaring die je in staat stelt om met gemak toegang te krijgen tot essentiële informatie. Of je nu zoekt naar de nieuwste zorgprotocollen, belangrijke rapportages of gewoon het laatste nieuws, ons intranet is jouw betrouwbare gids.

Een virtuele haven van <span>informatie, samenwerking en ondersteuning</span>

Een virtuele haven van informatie, samenwerking en ondersteuning

Het intranet van Qocon is een virtuele haven van informatie, samenwerking en ondersteuning. Het is een plaats waar professionals samenkomen om de best mogelijke zorgervaring te creëren voor de moeders en baby's die we dienen. Dus stap binnen, ontdek en benut de kracht van ons intranet - jouw toegangspoort tot geboortezorgsucces.

How to intranet

 • Account aanvragen

  1

  Account aanvragen

  Laat je gegevens achter via het aanvraagformulier.

 • Toegang intranet

  2

  Toegang intranet

  Voldoe je aan de criteria? Dan ontvang je zo snel mogelijk een login.

 • Inloggen intranet

  3

  Inloggen intranet

  Vanaf nu profiteer je van de vele voordelen van ons intranet